Translate

lørdag den 16. marts 2013

Kinesisk nytår i ChinatownFor et stykke tid siden havde jeg mulighed for at udfordre mig selv vedrørende en af de ting jeg ikke er så god til ved fotografering, nemlig mennesker og bevægelser.
Det er nemt nok at tage billeder af ting der står stille eller opstillede modeller, men at tage billeder af mennesker man ikke ved hvordan bevæger sig er en hel anden ting.
Jeg faldt virkelig for denne maske akrobat, han var meget fascinerende og jeg kunne ikke finde ud af hvordan han kunne få  masken til at ændre farve uden at have hænderne oppe omkring ansigtet, men det kunne han altså.
Jeg fik taget en masse billeder af ham og jeg fik også mulighed for at møde ham bagefter fordi jeg var sammen med en japansk veninde som er rigtig god til at komme i kontakt med folk.

Jeg beundre virkelig folk som kan tage et godt portræt foto og virkelig kan fange sjælen hos personen på billedet.
Min erfaring er begyndt at sige mig at man ofte får de bedste og mest naturlige billeder hvis personen ikke er klar over der bliver taget billeder.
Men jeg synes stadig noget af det sværeste er at tage billeder af andre personer, jeg holder meget mere af at tage billeder at natur og landskaber.

2 kommentarer: