Translate

tirsdag den 4. december 2018

Genjiyama Park.

I Kamakura ligger der en park der hedder Genjiyama. Alle der vandre i Kamakura kender parken, fordi flere vandrestier går gennem parken. Nogen stier starter/slutter her og andre går bare igennem dele af parken. Selve parken er ret stor og en tur rundt i parken er god motion hvis man ikke lige har kondition til at vandre fra tempel til tempel gennem Kamakura Alperne. 


 En af stierne i Genjiyama park. Stierne er meget begyndervenlig, men man kan sagtens få pulsen op alligevel. Desuden er det et godt sted for mindre vandreture til at holde en i gang, hvis man ikke lige har tid eller overskud til de længere og større vandreture.


I Genjiyama park er der en stor statue af MinamotoYoritomo som var den første shogun i Kamakura. Han havde en forholdsvis kort regeringsperiode da han kun var ved magten i 7 år. Hans statue står oppe på en høj i parken, hvor der om foråret er mange kirsebærblomster, tidlig sommer er der hortensiaer og om efteråret kan man nyde efterårets gyldne farver.


Genjiyama Park er et godt sted at nyde efterårets farver. Der er både gule ginko-træer og røde ahorns træer, der står side om side og skaber en farvepalet uden lige. Man kan ligefremt blive helt hypnotiseret af bare at sidde og kigge på farverne der blafre i vinden.
Efterårets farver har ikke været så gode i år som de plejer. Der kom en tyfon meget sent på sæsonen der ødelagde mange træer og deres blade da vinden bar meget saltvand med sig. Desuden har temperatuerne været meget høje i forhold til årstiden. Selv i dag, den 3. december,  har vi haft omkring 20 grader og jeg er først begyndt at bruge jakke for et par uger siden. Det bliver hurtigt koldt om aften og tidligt om morgen, men midt på dagen kan man godt undvære en jakke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar