Translate

tirsdag den 14. februar 2012

Min første Fugu


Her er den så, fisken der indeholder nok nervegift til at slå 30 mennesker ihjel. Den ser jo ikke ud af så meget, så fredeligt som den ligger der.

Forretten. Små Fugu strimler med soya og små forårsløg. Den smager anderledes end jeg lige forventede, kødet er hvidt, nærmest gennemsigtigt og så er det en lille smule gummiagtigt.

Sashimi Fugu, det smagte rigtig godt. Stykkerne var rigtig tynde i forhold til andet sashimi man får serveret. Man dypper det i soya blandet med kinaradis og forårsløg,

Stegt Fugu

Kogt Fugu med med grøntsager. Når man har spist det hele og kun vandet er tilbage får man en skål ris som man tilsætter vandet og smager til med salt og soya og derefter jævner man det med æg. Det bliver en hel ny ret i sig selv og det gode vand med al smagen fra før går ikke til spilde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar