Translate

lørdag den 11. februar 2012

Kun i Japan 2.


Is med grøn te smag og søde kartofler. De søde kartofler har en karamelagtig smag.

Okinawa agurk med griseøre. Agurker fra Okinawa er meget anderledes end de agurker vi er vandt til. De er meget bittre og lidt seje i det. Denne ret er meget speciel for Okinawa.

Suppe af røde bønner med mochi. Mochi er en slags riskage som kan fåes med mange forskellige smag. De røde bønner er de samme som vi ville bruge i mexikanske retter, men herude bruges de mest til deserter og andre søde ting. Man kan få muchi med rød bønnepure, det er nok en af de mest populære desserter, næst efter is og pudding.

Tiramisu lavet med grøn te, der er ingen chokolade eller kaffe i den. Det er vanillecreme og grøn te.
Jeg har ikke lige et billede af det på nuværende tidspunkt, med man kan også få is med grøn te smag. Det tager lidt tid lige af vende sig til magen, men det smager egentlig ok.

1 kommentar:

  1. Hej IM, mente nok du havde skrevet om grøn te
    som gastronomisk ingrediens
    og har nu også fundet ud af at bloggen har en søgefunktion !
    Har du selv gjort dig nogle køkkenerfaringer ?
    Har selv lyst til at eksperimentere,
    meeen føler mig slet ikke inspireret :-/
    Kh CP

    SvarSlet