Translate

mandag den 18. april 2011

Kejserens palads og have i Tokyo.

Sidste weekend tog vi op til Tokyo for at gå en tur i Kejserens have, men mest for at se det sidste af de blomsterne kirsebærtræer, der kun har en levetid på omkring en uge inden de taber bladene, som det ses på billede var vi ikke de eneste der havde fået den ide, men det var virkelig også dejligt vejr.

Lang kø for at komme ind i parkenEngang for mange år siden har der stået en pagode her, men den er brændt ned og på grund af pengemangel er den bare aldrig blevet genopbygget.
Nok et af de største kirsebærtræer jeg nogensinde har set og det var helt fantastisk at stå inde under.

Det er ved at være slut med sakura, træerne mister bladene


men der er lidt tilbage og de er virkelig flotte.

Vagthus på de ydre paladsområde.


En af kejserens admistrationsbolig.


Dette er broen der fører ind til det indre paladsområde og den er meget bevogtet af sikkerhedsfolk, dette er noget af det tætteste man kan komme på som almindelig person, før i tiden kunne man komme helt hen til broen, men det er ovre de dage. Huset man kan se er endnu en admistrationsbygning. Paladset ligger til venstre men man kan kun lige skimte taget for der står en masse høje træer foran. Kejserens privatbolig ligger endnu længer inde og den kan man ikke se. Der er kun åben 2 gange om året, den 2. jan. og 23. dec hvor det er kejserens fødselsdag. Broen hedder i øvrigt Nijubashi-broen, det betyder dobbelt broen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar