Translate

lørdag den 10. maj 2014

Sommertid er istid.

Is med fersken/hindbær og is med knust karamel.

Varmen har lagt sig over Japan, vi har omkring 20 til 25 grader og det bliver kun varmere fra nu af. Og når det nu er så varmt hvad er så bedre end is. I Japan kan man få to slags is, der er den almindelig is som man kan få stort set alle steder og så er der kakigori som er knust is overhældt med frugtsirup og serveret med frugt og nogen gange også mochi.
En af de populære mærker af is i Japan er Hagen Dazs og de har en del nye is der kommer i forretningerne lige for tiden.
På mandag kommer der 2 nye fra Hagen Dazs, en med kirsebær-tomat smag og en med appensin-gulerod smag, dem er jeg ærlig talt noget spændte på at smage, tomater og gulerødder er jo ikke lige noget man forbinder med is, men de får et helt indlæg for sig selv når de kommer ud og jeg har smagt dem.
Jeg har prøvesmagt 2 andre is fra Hagen Dazs, dem med knust karamel og fersken-hindbær.

Knust karamel.
Jeg synes ikke der er så meget specielt ved denne her. Den har en blød smag af karamel og der er karamel stykker i den. Den fik mig egentlig mest til at tænke på at det er længe siden jeg har fået krokant-nougat is. Men den smager ganske udemærket og er helt bestemt en is jeg vil købe igen.

Fersken-hindbær.
Det er nok min nye ynglingsis. Det smagte bare så godt. Den er en lille smule syrlig, men ikke noget der gør noget. Den smager mest af fersken og når man lige får noget at det røde hindbærgele med er det 2 smags variationer der klær hinanden godt. Blød og dejlig frisk i smagen. Jeg vil helt klart anbefale alle at smage den hvis de har muligheden for det.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som nogle meget interessante kombinationer, der sikkert giver en lidt anderledes smagsoplevelse ;) Da jeg boede i Kina spiste alle grøn-bønne-is eller majs-is, meget specielt og jeg har endnu ikke lige turde prøve det!

    SvarSlet
  2. Ja det er nogen specielle kombinationer. Man kan få KitKat med bønner (edamamen) men is med bønner er jeg ikke lige stødt på. Man kan få is med røde søde bønner. Majs is har jeg aldrig hørt om før, det lyder spændende. Det skulle du da have smagt på, det havde nok været noget af en oplevelse :-)

    SvarSlet