Translate

onsdag den 28. maj 2014

Mt. Fuji Peace Park.

 For et stykke tid siden tog vi en tur til Hakone og på hjemvejen besluttede vi at køre ned på Gotemba siden af Hakone for at tage 1 times spa i nærheden af Mt. Fuji. Inden vi nåede så langt stoppede vi dog ved fredsparken, hvor man i klart vejr har en helt fantastisk udsigt til Mt. Fuji. Vi bare bare så uheldig at det var meget overskyet og det havde små regnet flere gang i løbet af dagen, så det var ikke meget af Mt. Fuji vi kunne se.
 Stedet er egentlig ikke besøgt særlig meget af japanerne, 70 % af dem der kommer er faktisk udenlandske tourister og det synes jeg egentlig er lidt synd. Der er mange forskellige ting man kan se på stedet. Lige når man kommer ind er der en japansk have med en lille sø og karper. Der ligger også et tempel i forbindelse med haven. Går man op bag ved haven er der en lille legeplads, men fortsætter man længere op kommer man til en lille alle der fører op til klokketårnet og et tempel der får en til at tro man er i Thailand. På hver side af stigen står der løve statuer fra mange andre asiatiske lande, bla. Burma, Hong Kong, Taiwan og Indien. Det er også her oppe fra at man har udsigt til Mt.Fuji på en klar dag.
For mange er Gotemba bare et sted man passere på vej til Mt. Fuji. For japanerne er Gotemba mest kendt fordi de har et af de største Outlet Shopping Center i Japan, hvor man kan få mærkevare til langt under salgspris så længe man er lige glad med at de er 1 eller 2 sæsoner gammel. Jeg har været der et par gange, men da jeg ikke har det store shopping gen, så er det egentlig ikke et sted jeg gidder at komme. Men vil man gøre en god handle i mærkevarer så er det helt klart værd at besøge. Det jeg bedst kan lide ved Gotemba er deres spa. De fleste er placeret sån at når man bruger de udendørs spa har man udsigt til Mt. Fuji og der er bare ikke noget mere dejligt end at sidde og dase i et spa mens man ser solen gå ned over Mt.Fuji.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar