Translate

tirsdag den 27. maj 2014

Grøntsags is.Som jeg fortalte for et stykke tid siden så er der udkommet 2 nye is fra Haagen Dazs i Japan.
Den ene er med tomat/kirsebær og den anden er med gulerod/appelsin. Jeg har selvføldig prøvesmagt dem begge og jeg må indrømme jeg er meget positiv overrasket, især over den med gulerod-appelsin.

Gulerod-appelsin is.
Den er meget orange og den smager meget anderledes end nogen is jeg har smagt før. Men ikke på en ubehagelig måde. Den er sød, med ikke på en sukker sød måde. Det er guleroden der gør den sød og det giver isen den lidt specialle smag. Det minder meget om gulerods mos med revet appelsinskal i smagen.
Jeg synes den smagte godt, den er hvert fald anderledes. Den er meget fyldig i smagen, men man vil måske have svært ved at gætte hvad det er hvis det blev serveret på en tallerken og man  ikke kunne se embalagen. Det er jo ikke ligefremt en klassisk kombination inden for is.


Tomat-kirsebær.
Eftersom den anden var meget orange havde jeg forventet denne ville være meget rød. Men nej det var den ikke. Den var meget sart i farven. Jeg vil ikke sige den var rød, snare gammelrosa i farven. Ligesom den anden er den også sød, men ikke sukkersød.  Det er tomaten der gør den sød. Den er blød og cremet og har en meget behagelig smag. Også denne er anderledes i smagen og man ville nok have svært ved at gætte hvad der er hvis man ikke har emballagen.

Jeg var ikke rigtig sikker på hvad jeg skulle forvente af is med grøntsager. Men efter at have smagt dem nu synes jeg at det er lykkes meget godt med at kombinere grøntsager i is. Det er hvertfald en anderledes smags oplevelse og hvis man har muligheden synes jeg helt klart man skal prøve dem.

2 kommentarer:

  1. Det lyder godt nok også... specielt. Det var nok ikke den første is jeg ville samle op, hvis ikke nogen havde anbefalet den først. Men spændende/interessant kombination, det har du ret i :)

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet
  2. Ja det er en speciel kombination. Men i forhold til det smager det faktisk ret godt. Jeg kan godt lide at smage på nye ting jeg aldrig har smagt før og dem er der masser af herude :-)

    SvarSlet