Translate

lørdag den 1. oktober 2011

Vulkanen Oyunuma


Vulkanen Oyunuma.


Ikke et sted jeg har lyst til at stikke fødderne i. Vandet er kogende og der stank af råden æg.

Inde i skoven ligger der en kilde der udspringer af vulkanen, men her skal man heller ikke stikke fødderne i.

Træer og græs omkring kilden er blevet totalt kvalt pga det høje indhold af svovl gasser der er i dampene.


Åen der løber fra kilden og gennem skoven.
Her kan man sidde og stikke fødderne i vandet, det er lavet som et natur spa og det er en fantastisk oplevelse at sidde der midt i skovens dybe stille ro og bade fødderne i varmt vand fra en aktiv vulkan.Her kan man virkelig se hvor varmt det er.Damp fra vulkanen.

Inden vi forlod byen Noboribetsu gjore vi stop ved en aktiv vulkan der hedder Oyunuma, sidst den var i udbrud er cirka 10 år siden. På det spahotel vi boede på den første nat har et bad hvor de får vand herfra. Jeg ved ikke helt bestemt hvad det gode er ved at bade i vulkan vand er, men det må være godt for mange japanere gør det.

Først kiggede vi på selve vulkanen og derefter gik vi ud i skoven hvor der er kilder der udspringer fra vulkanen og der er et sted der er lavet om til natur spa og man kan sidde på små træstubbe og man kan sidde med fødderne i vandet fra en aktiv vulkan. Det er helt fantastisk.

Naturen på Hokkaido er helt fantastisk, der er stort set alt, aktive vulkaner, bjerge, bjørne, hvaler. Jeg vil altid huske Hokkaido for at være en natur perle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar