Translate

onsdag den 21. september 2011

Over for os, for denne gang.

Jeg tror det værste er over nu, vinden lyder ikke som den gjore for en time eller to siden. Alle vinduerne er intakte, men der kommer vand ind i vores lejlighed under altandøren både i køkknet og i stuen, så der ligger karklude og viskestykker hele vejen hen.
Togene er begyndt at køre igen, men der er mange mennesker der er strandet på stationer rundt omkring. På Shibuya station oppe i Tkoyo er der 3 timers venten på at kan komme med en bus, men nu togene kører igen håber de på det vil dæmme op for de lange køer ved busser og taxaer. Mange havde helt givet op at kunne komme med offentlig transport og er begyndt at gå hjem, ligesom mange gjore den dag i marts.
Mange træer er også væltet rundt omkring, der var et træ der var landet på en taxa, men heldigvis ikke der hvor chaufføren sad med over baggagerummet og bagsædet.
Tyfonen fortsætter nu nord på op til katestrofe områderne. Jeg håber ikke det forvolder mere skade på Fukushima Daiishi, jeg synes de har lidt nok deroppe, så hvis den bare kunne blæse vest over i stedet for nord over, ville det nok være en hel del bedre.
Tyfonen er blevet opgraderet, den er nu på 960 hPa, det gør den lige så kraftig som Irene, der ramte NY.
Det er virkelig ikke Japans år i år. Først jordskælvet, så atomulykken og den sidste tid nogle af de mest kraftige og ødelæggende tyfoner Japan har haft i 20 år, hvad mon det næste bliver????

Ingen kommentarer:

Send en kommentar