Translate

onsdag den 21. september 2011

Lige ved og næsten nu.

Er du så færdig det blæser udenfor, det er godt nok vildt og det bliver værre endnu. For slet ikke at tale om hvor meget det regner, bare alene natten igennem fik vi 400 mm regn, jeg ved slet ikke hvad den er oppe på nu, men nok et par 100 mere. Japanske meteologer siger det værste tidspunkt bliver fra sidst på eftermiddagen til midt på aften.
Alle toge er holdt op med at køre, min mand bliver ikke så glad når han våger og finder ud af dette, for så kan han ikke komme på arbejde.
I Nagoya er 80.000 mennesker blevet beordret evakueret og 1.000.000 står parat til at blive evakueret hvis det bliver nødvendigt.
Der er fortsat ingen evakuerings alarm for vores område, men det kan jo nå at komme endnu.
Lufthavnene er også lukket ned nu, både Haneda og Narita.
Skolen der ligger ved siden af hvor vi bor er blevet lukket og alle skulle tage direkte hjem, jeg mødte nogle af børnene da jeg lige var nede i døgneren efter et par fornødenhedder og måtte stå i kø sammen med dem for at undgå at skulle ud i regnen. Fra vores lejlighed kan man gå ned i døgneren uden at blive våd fordi der enten er korridore eller tag hele vejen, men sådan som det blæser lige nu kan man nu heller ikke styre en paraply.
Skriver lidt sener på aften hvordan det går, hvis vi altså stadig har strøm til den tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar