Translate

torsdag den 17. september 2015

Disneyland ( fra arkivet )

Hvis man er lidt af  et legebarn er en tur til Disneyland et must uanset alder. Vi er så heldig at her i Japan har vi 2 Disneyland. Det ene er det traditionelle som man efterhånden kan besøge mange steder i verden. Der hvor man møder alle de kendte disney figurer fra sin barndom og hvor Askepots slot står. Jeg har selv været der 3 gange efterhånden. Jeg kan godt lide at komme der ved højtider hvor der er pynter specielt op. Så er det så hyggeligt at gå rundt derind og nyde de store dekorationer og fyrværkeriet. Selvføldig bliver det også til en tur i en af forlystelserne også selv om det ikke var hovedgrunden til vi kom.
Det andet man kan besøge hedder Disney Sea. Det findes kun her i Japan. Det henvender sig til lidt større børn og forlystelserne bygger mere på film fra Disney. Det er også et rigtig sjovt sted. Jeg har selvføldig også besøgt denne park. Hvis man har besøgt Disneyland før vil jeg helt klart anbefale man vælger Disney Sea. Selv om mange af forlystelserne ikke er til mindre børn som der er i Disneyland er der dog også en del som er egnet til mindre børn. Men hvis man gerne vil møde de klassiske disney figurer er det ikke her man skal tage hen. 
Video er fra Disneyland. Billederne er også fra Disneyland, de 4 første fra Halloween og de 4 sidste fra jul.

Er du Disney freak eller er du vokset fra det med alderen ??
Jeg tror aldrig jeg bliver for gammel til Disney.2 kommentarer:

  1. Nej egentlig ikke men da muligheden var der besøgte vi Disney i Orlando. Det var nu nok mest fordi jeg havde en ønske om det fra jeg var barn. Man kan jo kun blive imponeret over hvor meget der er gjort ud af det og især afslutnings showet var vildt flot med alle lysene og fyrværkeri. Smukke smukke billeder Inger - Marie

    SvarSlet
  2. Ja, det er rigtig flot med lysene og de forskellige shows og parader de har. Jeg synes deres fyrværkeri er lidt fesen, men det er nok fordi jeg er blevet vandt til japanske fyrværkeri shows der varer 2 timer.

    SvarSlet