Translate

søndag den 6. september 2015

Nezu Shrine ( fra arkivet )

Jeg har siddet og kigget mit efterhånden ret så store arkiv lidt igennem og jeg tænkte at jeg ville ligge nogen af de små videoer jeg har ud nu da jeg har fundet ud af hvordan man gør. Det var først da jeg fik iPhone at jeg begyndte at lave små videoer når jeg var nogen steder. I starten var jeg ikke særlig god til det fordi jeg var bange for at bruge alt strømmen. Jeg har altid brugt GPSen i min mobil meget, for ærlig talt så kan det godt være lidt svært at finde rundt i en by som Tokyo og steder hvor jeg aldrig har været før. Men efter jeg har fået den nye iPhone der holder noget bedre på strømmen er jeg blevet bedre til at lave små videoer når jeg har været nogen steder.
Nu er jeg ikke den helt store computer nørd så det tager gerne laaaaang tid inden jeg finder ud af at gøre forskellige ting. Min mand er rigtig god til sådan noget med computer og han fortæller mig ofte en masse ting. Men for ham er det en selvfølge og legende let og for mig er mange ting en by i Rusland. Hvis jeg ikke har skrevet det ned på min egen måde hvordan man gør glemmer jeg det som regel i løbet af et par uger med mindre det er noget jeg gør ret ofte på computeren. Men jeg kan kun sige det går frem af og at jeg i fremtiden vil dele flere små videoer fra rundt omkring i Japan og hvor jeg nu eller kommer forbi. 
Men her er en video som jeg optog i Nezu Shrine i Tokyo sidste år da jeg besøgte stedet da deres azale stod i fuld blomst.
Du kan læse indlæget jeg skrev om stedet sidste år lige her.


Og hvis du går over på bloggens Facebook side og klikker på billeder og derefter på albums skulle du kunne finde et album med flere billeder.
Ude i højre side er der et link der tager dig direkte til FB siden og hvis du ikke allerede har synes godt om siden er du meget velkommen til at gøre det også.
2 kommentarer:

  1. Sjovt beskrivelse omkring dig og it. Jeg bliver selv hidsig, hvis det ikke bare spiller med det samme, så godt at jeg har en tålmodig mand :-) Smukke billeder og det giver en ekstra perspektiv på et indlæg når der er en lille video vedhæftet. Det skulle vi måske selv prøve ;.)

    SvarSlet
  2. Det kender jeg godt. Det skal bare virke første gang ellers er jeg rimelig lost og giver som regel hurtig op for jeg forstår simpelt hen ikke teknisk computer sprog.
    Billeder er altid godt til at fremme forståelsen, men ja en lille video med lyd af omgivelserne giver lige lidt ekstra. Jeg synes helt klart det er noget I også selv skulle afprøve.

    SvarSlet