Translate

lørdag den 29. marts 2014

Kirsebærblomsterne er ankommet.


Så er det ved at være lige op over da det er i denne weekend det forventes at kirsebærblomsterne begynder at springe ud og fra næste uge vil stå i fuld blomst. Det går stærkt lige for tiden da vi har det rigtig lunt, omkring de 20 grader og det er noget kirsebærblomsterne kan lide.
Jeg tilbragte det meste af i går sammen med min mand i Shinjuku Goyen i Tokyo med at kigge på kirsebærbolmster og ligge på græsplænen og spise is, selvføldig blev det også til en hel del billeder. Nu er der mange forskellige sorter af kirsebærtræer i Shinjuku Goyen og nogen af dem står allerede i fuld blomst mens det for ande lige vare nogle dage endnu.
Shinjuku Goyen er en af de største parker i Tokyo og den består af en engelsk have, som egentlig bare er en kæmpe stor græsplæne med nogle træer, det er her de fleste ynder at holde skovtur. Så er der en fransk have der er fyldt med roser og selvføldig er der en japansk have med tehus, stenlanterner og store grantræer der er klippet som bonsai træer.  Der er også  en restaurant og et par små stande hvor man kan købe mad og drikkevare. Det er også tilladt at medbringe sin egen madpakke eller bento og spise i parken. Der må ikke medbringes alkohold og ved større arrangementer bliver folk tjekket for at se om de har alkohold på sig. Til daglig går der også vagter rundt i parken og ser efter at folk ikke drikker alkohold, men selvføldig er der altid nogen der ikke har forstået budskabet. Der er også et stort tropisk drivhus som blev færdig for lidt over et år siden, hvor man kan se alle mulige orkideer, vandplanter og andet der kræver konstant varme.
Desuden er det også et sted hvor man kan finde mange hobby kunstner der sidder at maler eller tegner for der er rigtig mange gode motiver i parken, også for fotografer.
Sæsonen begynder i slutningen af february eller starten af marts når de første forårsblomster begynder at springe ud og sæsonen slutter ikke før i december hvor det er efterårets gyldne farver der tiltrækker folk.
Jeg kan varmt anbefale dette sted, men prøv at undgå weekenden for der er det bare så overfyldt at det nogen gange godt kan blive lidt for meget, hverdage er meget bedre. Entre billetten koster den billige sum af 200 yen hvilket svare til noget i retningen af 12-14 Dkr.

Du kan se nogle flere billede jeg tog i går over på Dagbog fra Japans Facebook side som du selvføldig også er velkommen til at synes om eller stille et spørgsmål hvis der er noget du gerne vil vide noget mere om.

www.facebook.com/pages/Dagbog-fra-Japan/145441282241967

Ingen kommentarer:

Send en kommentar