Translate

tirsdag den 7. januar 2014

Sagamihara Illumination.
Det siges at Januar er en mørk og trist tid, men det behøves det nu ikke at være, specielt ikke hvis man befinder sig i Japan.
Japanerne er meget glade for lys. Man kan derfor om vinteren finde parker, der for en kort periode er forvandlet til attraktioner af lys. Jorden og huse er simpelthen dækket med lys. Ikke engang amerikanerne kan slå japanerne på dette område. Man finder dem over hele Japan og de er meget populære. Den største park i Kanto regionen er Sagamihara Illumination, det ligger cirka 1 times kørsel nordvest for Tokyo.
De bruger 4 millioner lys dioder til at lyse parken op med. Hvert år er der forskellige temaer. I år var det havet og jorden. En del af parken var forvandlet så man fik følelsen af at man gik på en sti gennem vandet hvor man mødet en masse fisk og hvaler. Den anden halvdel skulle illustrere jorden, så der var grønne bakker med blomster og træer.
Der er også et hus, hvor der står en kæmpe stor diamant og så er der et lys show der får den her diamant til at funkle i alle regnbuens farver og det er med musik og det hele.
Det er virkelig flot og helt klart noget der er værd at køre efter også selv om det er udendørs. Men bare at gå rundt der en times tid kan virkelig løfte humøret, for det er så flot lavet og intet er overladt til tilfældighederne. Og for at være helt ærlig, så tror jeg også det er lavet med henblik på at det skal være romantisk, for det er det virkelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar