Translate

onsdag den 28. november 2012

Fotograf mentor søges.

 Bambus i Sankeien Park. Jeg var helt inde mellem træerne og jeg lå næsten ned for at få den helt rigtige vinkel, så de virker meget større.
 Lige for tiden har jeg det meget med at tabe billeder der reflektere i vandet, jeg synes det ser helt fantastisk ud.


Natur og landskaber er nok det jeg gør mest i. Og så kan jeg lide macro, men det kræver en hel del øvelse. Jeg har lidt opgivet at tage macro billeder på min iPhone af 2 grunde. Første grund er at jeg flere gange har oplevet at den ikke kan stille skarp. Anden grund er at jeg synes billedet falder i kvalitet, når man bruger zoomen.

Jeg har mistede min foto mentor, det firma han arbejder for har flyttede ham til Indonesien. Jeg mødte ham via kirken hvor jeg lære japansk. Vi er en lille gruppe der ofte tager ud og tager billeder sammen og deler erfarring og teknikker, men han var klart den bedste i gruppen.
Jeg har bestemt mig for at nu vil jeg have det professionale kamera og at det skal være fra Canon og det skal være en af dem fra serien Kiss, da det efter signe skulle være godt og nemt for begyndere og folk der ikke har haft et profesionelt kamera før.
Jeg har kigget på en pakke der består af kamera, dobbelt zoom linse og macro linse, så jeg håber jeg får penge i julegave og med de penge jeg får for min engelsk undervisning, regner jeg med at kunne købe det om et par mdr.
Det der bekymre mig lidt er om brugsanvisninge vil være fyldt med tekniske ord, hvor det nærmest kræver en ordbog for at forstå.
Så er du en erfaren fotograf, der gerne vil dele tips og tricks med andre er du meget velkommen til at skrive.

1 kommentar:

 1. Hej IM, har været lidt forvirret over, hva' Kiss-serien var, men har fundet ud af, at det er den japanske betegnelse for EOS 500D, 550D eller 600D -
  fristes af 650D :) Er fotoudstyr meget billige i Japan ? Måske januarudsalget ka' konkurrere ?
  Der findes en bog på dansk om hele EOSserien !
  Hva' er dobbelt zoom linse ?
  Kh CP

  SvarSlet