Translate

fredag den 5. oktober 2018

Mine favorit blogger og Youtuber.

Selv om der ikke er blevet skrevet meget her på bloggen i år er det dog ikke ensbetydningen med at jeg ikke læser andre blogs. Jeg er faktisk ret vild med at læse blogs og efter vi har fået FireStick til vores fjernsyn så vi kan se NetFlix og gå på nettet er jeg blevet ret vild med at se YouTube. Ikke kun musik videoer, men også rejse og vandre videoer.
Jeg finder så meget inspiration i at læse andres beretninger om deres oplevelser, tips og ideer og ikke mindst ting man skal være opmærksom på. Der er ikke nogen bedre til at give inspiration til en destination end folk der selv lige har været der.

OnTrip.
En af de blogs jeg holder meget af er OnTrip. Det er en rejse blog der drives af Annette og  hendes mand Tore. Det er mest Annette der står for skriverierne og Tore der står for alt det tekniske og mange af de fantastiske billeder der ligger på bloggen og som gør at man er nødt til at komme tilbage og læse om hvor de nu har været på tur henne.
Jeg har over tiden udviklet et varmt venskab med Annette selv om vi aldrig har mødt hinanden og vi skriver sammen privat og jeg kan kun sige det er de sødeste mennesker og det skinner også igennem på bloggen.
Så hvis du mangler inspiration til en tur, enten nær eller fjern finder du det med garenti på OnTrip.

https://ontrip.dk/


A World to Explore
En anden favorit er A World to Explore. Bloggen drives af Tine som nok er et af de sejeste mennesker jeg kender. Tine er backpacker, men hun rejser også solo på langt de fleste ture som gerne varer i flere mdr. af gangen. Tine er for nylig blevet færdig uddannet biolog og hendes kærlighed til naturoplevelser skinner også igennem på bloggen. Tine er også en utrolig dygtig fotograf og deler gerne ud af tips og tricks til at få gode billeder.
Tine er lidt af en verdens borger da hun har boet i både Australien og Vietnam og har delt ud af sine erfarring på både godt og ondt.

https://aworldtoexplore.dk/


Backpackerne.
Denne blog drives af Camilla og Mads. Ligesom Tine er de også backpackere. Camilla og Mads har en stor forkærlighed for Latin Amerika og Mexico hvor de har været et utal af gange, men resten af verden er også blevet udforskede. Et af målene for Camilla og Mads er at vise andre at det godt kan lade sig gøre at rejse i længere tid på et budget der ikke sprænger bank kontoen og det synes jeg de i stor grad har bevidst.
Camilla og Mads er også fantastiske gode til at tage billeder og det bugner af natur billeder fra deres vandre ture rundt omkring i verden. Noget der virkelig giver udelængsel.

https://www.backpackerne.dk/


Once Upon a Saga.
Denne blog skrives af Torbjørn, i daglig tale bare kaldet Thor. Thor har gang i et af de mest vanvittige projekter jeg har været vidne til, nemlig at besøge alle lande i hele verden UDEN at flyve. Det kan til tider godt være noget af et logistisk marridt, men han har forbindelserne i orden efter at have været afsted i 5 år afbrudt nu. Det er virkelig spændende at følge, der ligger så meget bag om sådan et projekt. Det er ikke bare sjov og ballade og en masse oplevelser, selv om der jo er en masse fantastiske oplevelser, men også alt det der ligger bag sådan et projekt.
I mine øjne er en af hans største bedrifter at det lykkes ham at komme ind i Saudi Arabien, men det tog også flere mdr. at få de nødvendige tilladelser.

http://www.onceuponasaga.dk/


Maden i mit liv.
Nu læser jeg faktisk andet end rejse blogs og det er som regl mad blogs. Man skal jo spise hver dag og nogen gang er det bare godt med ny inspiration så man ikke kører træt i de samme opskrifter hele tiden.
Denne blog skrives af Anne-Kathrine. Jeg har hende mistænkt for at være en ret stor livsnyder med alt det lækre mad hun laver. Hun laver alt fra forretter, salater, hovedretter og desserter til bagværk.
Der er efterhånden så mange opskrifter på Anne-Kathrines blog at det er umuligt ikke at finde noget der frister og der kommer stort set dagligt nye opskrifter til. Så hvis du mangler inspiration til hverdags mad eller gæste mad kan du med garenti finde det her.

https://madenimitliv.dk/


AdventureArchives.
Jeg elsker at se YouTube videoer, især hvis de handler om at rejse og vandre. Hvis du ligesom mig er til amerikanske national parker og skove og at vandre rundt derude i naturen hvor du ikke møder alt for mange mennesker, men har det meste for dig selv så vil du synes godt om denne YouTube kanal.
Kanalen laves af Andrew og Bryan som er brødre, Robby som er deres fætter og Thomas som er deres gode ven. De laver nogen helt fantastiske videoer i virkelig god kvalitet.
Især Andrew er virkelig interessant at høre på, han er lidt af et omvandrende natur leksikon og ved lige præcis hvad man kan spise i naturen og hvad man skal holde sig fra.
Dårligt vejr er ikke noget der stopper dem, de har vandret i både regn og sne og camperet også. En anden ting jeg godt kan lide ved deres videoer er deres samtaler om livets store og små op og nedture omkring lejrbålet, meget filosofisk nogen gange og så er der alle deres skøre indslag oftes til sidst i videoerne.

https://www.youtube.com/channel/UClFrYG5h7Vbz-Y2CEIEU6EQ


Der findes så mange blogs og YouTube kanaler med virkelig godt indhold. At skrive blog eller lave videoer er enormt tidskrævende og jeg har fuld forståelse for at man i perioder kan køre træt i det. Den tid og energi man ligger bag hvert indlæg med billeder og informationer man skal undersøge om er korrekte i forhold til hvad man får igen af feedback svare oftes ikke overens. Så det er i høj grad lysten der skal drive værket og nok også grunden til at så mange blogs langsom dør og ikke bliver opdateret mere. Det er nødendigt at have en eller flere sparings partner der skriver samme type blog som en selv, om der er mad, mode eller rejseblog så har man bare brug for nogen at snakke med. Det er en af de ting der i perioder gør det svært for mig ved at sidde herude i Japan og ikke kende nogen jeg kan mødes med omkring blogging eller det tekniske der ligger bag en blog. Jeg føler mig ofte totalt hæktet af når jeg kigger på andres blogs. Det hele er så perfekt og professionelt stillet op og jeg tør slet ikke tænkt på hvor mange timers arbejde der ligger bag, selv for en person der har forstand på IT og ved hvordan man stiller det hele op og jeg kan ikke engang finde ud af at installere et plugin eller hvad for et der er det rigtige i forhold til det jeg gerne vil for slet ikke at tale om at fjerne det igen når det viser sig at det er det forkerte. Det er sådan nogen ting der hurtig får mig til at give op fordi det for mig er alt uoverskueligt. Men jeg beundre virkelig dem der kan finde ud af det, for det er et kæmpe arbejde.
Så til alle jer derude i blogger verden, I gør et virkelig godt stykke arbejde 👍👍👍

3 kommentarer:

 1. Hej søde Inger-Marie :-)

  Hvor er det dog dejligt at høre fra dig igen. Jeg har savnet at læse dine indlæg og skønt du nu har gjort det. Det glæder mig :-)
  Tusind tak for de smukke ord om Ontrip.dk, jeg bliver da helt rørt. Jeg føler at jeg kender dig, for over årene har vi delt mange tanker og en dag vil jeg håbe, at vi kan mødes og få rigtig mange lange samtaler face to face. Dette med håbet om, at det ikke kun er et venskab i ciberspace ;-) Jeg vil virkelig gerne møde dig for du virker som et meget varmt og spændende menneske.


  Jeg kan godt forstå at det er svært at blive og være motiveret hvis man ikke har nogle at sparre med og enig alt det tekniske er en udfordring Jeg giver dig ret i at man skal elske at blogge og gøre det fordi man slet ikke kan lade vær med det, for det er et kæmpe arbejde som du skriver.


  Endnu engang tak for de pæne ord, alle dine like og søde kommentarer. Det er for os motiverende og en af de ting som gør at vi forsætter med at blogge.


  Glæder mig til at læse mere fra dig i fremtiden :-)

  Stort knus og god weekend.
  /Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette,
   Tak for kommentaren.
   Hvor kunne det bare være skønt hvis vi kunne mødes i virkeligheden en dag et eller andet sted i verden. Det ville jeg rigtig gerne.

   Ja, det skal være lysten der driver værket og den har bare ikke været der i lang tid for mig, men den er langsomt ved at vende tilbage. Så mon ikke jeg godt kan finde inspiration til et par indlæg mere.

   Go weekend til jeg hjemme i Dk,
   Knus.

   Slet
 2. Hej Inger-Marie,

  Velbekomme fornøjelsen er da helt på min side.

  Ja, det kunne være rigtig dejligt men mon ikke vi gør det en dag, det håber jeg virkelig. Jeg har stadig et besøg til gode til Japan ;-)

  Fuldkommen enig, det skal være lysten for der er meget arbejde i at have en blog og et indlæg tager lang tid at skrive men billeder og alt. Selvfølgelig kan du finde inspiration til at skrive flere indlæg, det vil jeg se frem til.

  Tak og i rigtig lige måde. Knus

  SvarSlet