Translate

mandag den 8. april 2013

Sikke en storm.

Så er årets første storm ved at være overstået, resterne af stormen ligger oppe ved Hokkaido og giver masser af regn og udløser dermed den ene lavine fare efter den anden da det nordlige Japan stadig har en masse sne.
Status er at 2 personer er omkommet, 30 tilskadekommet efter at være blevet ramt at flyvende objekter, oversvømmelser og en masse mennesker måtte søndagen klare sig uden strøm.
På et tidspunkt regnet det så kraftigt her hvor vi bor at jeg var ved at tro at vi søndag ville vågne op til kanaler i stedet for veje, men så slemt blev det heldigvis ikke her, selv om det blev en hel del andre steder.
Nu er en så kraftig storm alvorlig, men jeg kan alligevel ikke lade være med at grine lidt og ryste på hovedet når man ser billeder af folk der forsøger at gemme sig under en paraply. Jeg forstår bare ikke de ikke bliver klogere, men kan ikke bruge en paraply i stormvejr. Den er jo til mere fare end gavn i sådan en situation. Da jeg var ude at gå en tur i går fandt jeg da også massevis af ødelagte paraplyer, der lå og flød alle vegne.

I Tobu Zoo i Saitama er der blevet født en sensation, 4 hvide tiger unger har set dagen lys. Hvide tigere er sjældne og stærkt truet af udryddelse, der lever kun 100 til 200 frit i hele verden. Her i Japan er der 80 hvide tiger og de lever alle i en zoo rundt omkring i Japan hvor de indgår i samarbejdet om at redde arten. De er simpelthen bare så søde de tiger unger, men Tobu Zoo gør også meget ud af at fortælle om deres fødsel, fordi det kan være med til at skabe opmærksomhed og interesse, der i sidste ende kan være med til at redde dem fra udryddelse.
Men bedøm selv hvor søde de er.

http://www.guardian.co.uk/world/video/2013/apr/05/rare-white-tiger-cubs-japan-video

Ingen kommentarer:

Send en kommentar