Translate

lørdag den 12. november 2011

Endelig i Danmark.

Så nåede jeg endelig til Danmark med 1 døgn forsinkelse, fordi SAS havde aflyst mit fly.
Det er dejligt at komme hjem lidt og få noget rigtig dansk mad, men mest af alt at se familie og venner igen.
Jeg er bare ved at være godt træt af SAS fordi de aflyste mit fly, jeg skulle have været hjemme tirsdag aften, men det blev først til onsdag aften.
Vi fik at vide at flyet havde motorproblemer, men den tror vi ikke rigtig på. Sjovt nok havde flyet der gik til Bangkok også fået motorproblemer, men det var vist mere i mangel af passagere at de ikke ville flyve. Jeg kan blive så gal over det, for så kan de lade være med at udbyde så mange flyafgange, hvis de aflyser halvdelen alligevel. Så er det bedre at sige vi kan kun flyve hver anden dag, istedet for hver dag for vi kan ikke få passagere nok til at kunne flyve hver dag.
Det er ikke første gang vi har haft bøvl med SAS. Da mig og min mand rejste til Rom, ville vi tage morgenflyet så vi kunne starte ferien med en dejlig frokost, det blev til aftensmad kl 11 om aften efter at have siddet og ventede næsten 7 timer i Kastrup.
Lige inden jeg flyttede til Japan mødetes jeg med en god ven fra Malta i Prag. Jeg skulle igen tage morgenflyet så vi kunne mødes og starte med frokost. Han kom til tiden, men han fløj også med Lufthansa og gæt hvem der først kom til aftensmaden ved 7 tiden, var jeg lige tosset.
Nu har jeg prøvet at flyve med JapanAirline og United og der har aldrig været nogle form for problemer. Min mand har rejst meget over hele verden før vi mødte hinanden og har aldrig oplevet at et flyselvskab kan give så mange problemer som SAS.
Jeg er nødt til at flyve med SAS når jeg skal tilbage for det er en retur billet vi har købt, men næste gang jeg skal til Danmark bliver det med JapanAirline til Frankfurt eller FinnAir til Helsingki for min tålmodighed med SAS er brugt op.
Men bortset fra det vil jeg nu bare nyde tiden herhjemme og mødes og hygge med familie og venner og så skal der selvføldig spises en masse dansk mad og bages en hel del.

2 kommentarer:

  1. Træls med dine forsinkelser, men jeg må sige at jeg kun har grund til at være tilfreds med SAS. Har fløjet med dem til Tokyo 4-5 gange uden nogen som helst problemer. Men næste gang bliver det alligevel Finnair, bare fordi de var billigere denne gang.

    SvarSlet
  2. Hej Jonas,
    jeg har som sådan heller ikke noget imod SAS, jeg har bare fået den ide at hver gang de ser mit nave på en af deres passagerlister, skal de aflyse et eller andet bare for at genere mig ;-)

    SvarSlet