Translate

tirsdag den 3. februar 2015

Forår i luften.

Vejret har været så dejligt her på det sidste. Det er lidt koldt, men solen skinner for det meste fra en skyfri himmel og kan man finde et solrigt hjørne med læ er det dejligt lunt.
Jeg kan rigtig godt lide at gå en tur, især efter vi er flyttede fordi vejene her ude i forstaden er bred nok til at have et fortorv så man ikke skal gå ude på vejen hvor bilerne kører.
Igår var ingen undtagelse og jeg endte med at gå 12,9 km. Det var dog ikke meningen fra starten at jeg skulle gå så langt og lad os bare være ærlig og sig det som det er, jeg for vild. Jeg har ofte gået forbi en stor vej, men aldrig gået ned af den, men det bestemte jeg mig så for igår fordi jeg troede jeg havde en ide om hvor den førte hen. Det vidste sig at være helt forkert og den førte slet ikke derhen jeg troede den gjore. Men vejret var fint så det gjore nu ikke så meget og jeg fik rigtig set mig om. På et tidspunkt kom jeg til et industri kvarter hvor jeg havde lidt svært ved at finde ud fra igen og jeg kunne da også godt se på nogen af de lastbil chaufføre der kørte forbi at de kiggede noget og tænkte hun er da virkelig på afveje hende der. Men efter en halv times tid fandt jeg dog ud igen og kom på rette vej. På vejen hjem fandt jeg et blomme træ der var sprunget ud, et af de første tegn på at foråret er på vej. De duftede bare helt fantastisk og jeg blev i virkelig godt humør bare af at stå og dufte til dem. Blomme blomster kan godt af udseende minde om kirsebær blomster, men der er en stor forskel. Blomme blomster dufter kraftigt, kirsebær blomster dufter næsten ikke. Så er man i tvivl er det bare at dufte til dem. Har man 1 gang duftede til blomme blomster er man dog heller ikke i tvivl om hvad det er.

Glædelig forår.

2 kommentarer:

  1. En rigtig solstråle historie :) Det er skønt når sådan nogle kommer uventet til en :)

    // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

    SvarSlet
  2. Hej Janni,
    Ja jeg blev også bare så glad da jeg så dem. Det er de første jeg har set indtil nu. Det er stadig lige lovlig tidtigt, men vinteren har indtil vidre været mild i det område hvor jeg bor så de springer ud tidligt i år :-)

    SvarSlet