Translate

søndag den 25. december 2011

Glædelig Jul.

For et par aftner siden, sad jeg og læste alle mine indlæg igennem og tænkte over det år som snart vil være en del af fortiden.
Nej hvor har jeg egentlig oplevet meget og været meget igennem i årets løb.
Året har været meget: Fantastisk, Rædselsfuld, Gruopvækkende, Livsbekraftende og Lærerigt.
Der har været mange godt ting, turen til Kyoto, at opleve kirsebærtræerne i fuld flor, turen til Thailand og turen til Hokkaido, men det største øjeblik var nok da vi mødte Kronprinsen og at han i sit korte og stramme program tog sig tid til også at mødes med os almindelige danskere bosat i Japan.
Men den mest altoverskyggende oplevelse var selvføldig jordskælvet i marts og følgerne deraf, som har sat dybe ar i sjælen på mig. At se hvordan folk står sammen efter sådan en omgang, var der mange der kunne lære noget af.
Japan er nået langt med oprydelsen, men der er stadig lang vej endnu. Ikke mindst for de mennesker som mistede så meget og skal opbygge en hel ny tilværelse uden flere af deres familiemedlemmer.
Mit ønske for det nye år er at Japan kan få et roligt år uden større katestrofer, så vi kan bruge tiden på at komme oven på igen.

Jeg har nu været i Danmark cirka 1 en halv mdr. og på torsdag rejser jeg hjem igen for at fejre Nytår sammen med min mand, som har fri fra arbejde i år.
Hvad det nye år vil bringe vil kun tiden vise, men en ting er sikkert og vist det bliver ikke kedeligt.
Jeg ved jeg skal have mit første besøg fra Danmark. Min kære veninde som brugte meget tid på at chatte med mig lige efter jordskælvet, især når jeg var alene fordi min mand skulle arbejde, kommer og besøger mig til foråret og jeg glæder mig helt vildt til at vise hende alt det jeg er kommet til at holde så meget af.
Jeg har en drøm om at komme til Cambodia og især Ankor Wat, jeg har overtalt min mand, men nu må vi se om der bliver tid og penge til det.

Jeg kan se jeg nu har haft over 9000 læsere, det synes jeg er fantastisk. Jeg ved ikke hvem alle er, men jeg vil gerne sige tak fordi I har valgt at bruge nået af jeres tid på at læse hvad jeg havde på hjertet.
Jeg vil i det nye år fortsætte med at skrive blog og fortælle om stort og små i Japan og min verden, så jeg håber I stadig vil kigge forbi en gang imellem.

Rigtig Glædelig Jul og et Fantastisk Nytår
til alle jer fra mig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar