Translate

fredag den 18. december 2020

Rejse-artikel på Travel Market

 Det har uden tvivl været et af de hårdste år for rejse branchen og sådan en som mig der skriver om rejser og oplevelser, men jeg er nødt til at tro på at det bliver godt igen så jeg sammen med min mand kan komme ud at opleve verden og Japan igen. Jeg har heldigvis mange dejlige minder ikke mindst fra alle vores ture rundt i Japan, så når en rejseside som Travelmarket skriver til mig og spørger om jeg som Japan-ekspert ikke vil være med i en artikel, hvor lande-eksperter kommer med deres anbefalinger til hvorfor man skal besøge netop deres ynglings spot var det faktisk lidt svært at vælge hvad jeg ville anbefale her i Japan, for der er jo så mange dejlige steder at vælge imellem. Men jeg fik mig efterhånden sporet ind på at af alle mine ynglingssteder skulle det være kurbyen Kusatsu jeg ville fremhæve for det er i den grad et sted jeg uden tvivl kan anbefale hvis man besøger Japan og gerne vil uden for Tokyo og opleve det lidt mere landlige Japan. 


Så hvis du hopper over på en af Danmarks største rejse-websider kan du læse mit bidrag til artiklen, men også flere andre som har bidraget til artiklen og jeg skal lige hilse at sige det er et fint selvskab jeg er kommet i. Jeg kender flere af de andre der har bidraget og det er virkelig folk der ved hvad de snakker om når det eks. kommer til Spanien og Berlin. 
Så når alt engang bliver godt igen og man frit kan rejse rundt i verden igen kan jeg varmt anbefale at starte søgen på inspiration til hvor turen skal gå hen på Travelmarket. Der er mange inspirende artikler fra nær og fjern og nu også mit eget lille personlige bidrag om Kusatsu Onsen i Gunma. 

Du kan læse hele artiklen lige her. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar