Translate

tirsdag den 24. november 2015

Efterårs billeder.

For et stykke tid siden var jeg ude at gå en tur. Bare mig og mit kamera helt for os selv. Jeg elsker efterårets farver og jeg synes det er den smukkeste årstid. Selvføldig holder jeg odså meget af foråret med alle sine kirsebær blomster, men der er bare noget specielt ved efteråret og alle de gyldne farver. 
De røde ahorns træer lader vente på sig i år og de har ikke så travlt med at skifte farve, men de gule ginko træer og andre træer der bliver mere orange i det står så flot lige i øjeblikket. Vejrmessigt har det været en underlig november. Nogen dage er der omkring 20 grader og andre dage er der kun omkring 10 grader. Eks. i går var det gråt og regnvejr hele dagen og jeg endte faktisk med at tænde for varmen i nogen timer fordi jeg hundefrøs. Men idag skinner solen og jeg går rundt i en t-shirt med begge altan døre åbne og jeg fryser ikke. Det er kun hvis vi er oppe i bjergene at jeg har jakke på, men når vi er herned i Yokohama kan man stadig gå udenfor i dagtimerne uden en jakke. Selvføldig er det lidt noget andet efter solnedgang og det bliver mørkt, så kan det godt blive lidt små koldt.
Men lige for tiden er der rig lejlighed til at komme ud og nyde det smukke efterår. Alle billederne er i øvrigt taget rundt omkring i det kvarter hvor vi bor. Her er nemlig mange grønne områder og 2 parker.4 kommentarer:

 1. Smukke billeder. Jeg elsker bare efteråret :-)

  SvarSlet
 2. Tak. Jeg holder virkelig også bare så meget af efteråret. Især efterår i bjergene.

  SvarSlet
 3. Billederne er SÅ skønne! Ligesom jer elsker jeg altså også den vidunderlige palet af farver naturen byder!

  SvarSlet
 4. Tak. Ja naturen er fantastisk hvis bare man har tid til at stoppe op og se den. Det er der desværre bare ikke så mange der har mere.
  Farverne er helt fantastiske hvis man tager op i bjergene, men parkerne er nu heller ikke at kæmme sig af. De er ofte plantet til så der er noget og nyde hele året rundt.

  SvarSlet