Translate

mandag den 29. december 2014

2015 - Fårets år.

Nu varer det ikke længe inden det nye år banker på døren og bliver en realitet. I Japan er nytåret nok den største helligdag eller helligedage får de fejre nytår i 3 dage. 1. 2. og 3. januar er således helligdage i Japan. Og med årets skiftende skifter zodiac tegnet også. I Japan følger man nemlig 2 kalendere, den som vi kender og bruger med datoer og årstal og så den kinesiske hvor et dyr repræsentere året. Vi er ved at gå ud af Hestens år for at træde ind i Fårets år.
Man siger at personer tager karakter træk fra det tegn/dyr de er født i. Om det passer eller ej må være op til folks egen overbevisning, men det er hvert fald noget man tror meget stærkt på i Japan ligesom det gøres i Kina.
Om personer født i Fårets år siger man :
At de er kreative, intelligense, pålidelige og rolige.
At de godt kan lide at være en del af en gruppe, men ikke som centrum. De foretrækker en plads lidt mere ude på sidelinjen.
At man er en stille og resaveret person der kan lide at fordybe sig i sine egne tanker.
At personen befinder sig bedst hjemme, hvor der er mulighed for at lade kreativiteten få frit løb.
At personen godt kan lide at bruge penge også på finere ting, men er på ingen måder snoppet.
At personen er meget privat og det kræver derfor tid at komme ind på livet af fåret og blive accepteret. Resultatet er derfor ofte at fåret kun har få venner, men er til gengæld meget loyal over for de personer fåret elsker og holder af.

Jeg synes det er meget sjovt at sidde og læse om fordi det giver mig en bedre forståelse om hvordan japanerne tænker. I starten når folk spurgte om hvilket stjernetegn jeg var svarede jeg altid Vægten, men det forstod de ikke så meget af. Men nu har jeg lært jeg bare skal sige jeg er Slange, så er vi meget mere på bølgelængde. For mig personligt har det ikke den store betydning, der er bare en stor del af den kultur jeg bo i og at vide noget om det gøre at man forstår nogen ting lidt bedre. Når jeg sidder og læser om de forskellige dyr kan jeg egentlig godt finde lidt af mig selv i dem alle sammen og jeg kan faktisk finde en del af mig selv i Fåret, selv om jeg er Slange.

Skulle nu være blevet nysgerrig efter at finde ud af hvad du selv er kan du prøve at klikke dig ind på det her link hvor du først finder den periode hvor du er født og derefter kan du klikke på dyret der er nævnt bagefter.

http://www.chinesezodiac.com/calculator.php

Har du tjekket hvad du er og kan du finde din personlighed i dyrets karakter træk ????2 kommentarer:

 1. For mig er det dejligt nemt, jeg er "ged" uanset hvilket sæt tegn vi bruger... altså stenbuk og ged/får :) Jeg synes altid stjenetegns beskrivelser er lavet meget fleksible så man næsten ikke kan andet end at passe ind på en eller anden måde - og man derfor, som du også nævner det, tit kan se lige så meget af sig selv i de andre tegn, som i sit eget. Det sagt, så må jeg forundret konstaterer at alle de karakter-træk du har remset på passer på mig, spot-on. Det er faktisk næsten lidt skræmmende ^^"

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 2. Hej Janni,
  Ja, jeg synes også de er meget fleksible så der er chanche for at de rammer rigtig på et eller andet.
  Da jeg læste nærmere om slangen synes jeg også det var lidt skræmmende hvor meget af det der faktisk passer.
  Så må vi jo håbe du får et rigtig godt år næste år. Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet