Bananbrød er en lækker spise der er populært blandt alle aldre.
Bananbrød uden sukker.
150 g mandelmel
1 moset banan
3 æg
2 spsk smeltet kokos olie ( eller smør )
2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
30 g valnødder til at drysse oven på.
Fremgangsmetode.
Tænd ovnen på 180० så den er varm når dejen er rørt sammen. Mos bananen. Pisk æg, smeltet kokos olie og banan sammen. Bland de tørrede dele, mandelmel, kanel og bagepulver. Pisk de tørrede dele i æggeblandingen. Hæld dejen i en form, 1 L, med bagepapir. Drys med valnødder. Bages i 30-40 minutter alt efter hvilken ovn du har. Mit er færdig efter 30 minutter.
Alternative muligheder.
Første gang jeg bagte brødet fulgte jeg opskriften og brugte kun mandelmel. Med dette brød jeg har bagt i dag har jeg tilsat 50 g valnøddemel og 100 g mandelmel i stedet for 150 g mandelmel. Jeg har tænkt mig at næste gang skal jeg prøve at skifte valnøddemelet ud med 50 gram kokosmel. Så 3 forskellige brød ud af den samme opskrift.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar