Translate

søndag den 24. september 2017

Ugen der gik #12

Det har været en lidt stille uge, men det var også tiltrængt efter sidste uge. I fredags var vi henne at se huset vi flytter ind i. De er færdig med renovationen og ved I hvad.......der er splinter nyt køkken, blev jeg lige glad da jeg så det. Desuden er der nyt badeværelse med badekar. Uha det skal nok blive godt når vi kommer derover at bo. Men mest af alt glæder jeg mig til at få mit eget lille værelse hvor jeg kan sidde ved mit helt eget skrivebord og læse japansk og min helt eget sofa stol hvor jeg kan sidde og læse bøger eller hækle. Jeg har virkelig mange planer for det værelse. Jeg glæder mig også til at skulle være havemenneske. Det er ikke en særlig stor have, men der er plads nok til at kunne dyrke grøntsager. Jeg gidder ikke at have en blomsterhave, jeg vil helst dyrke grøntsager, krydderurter og så vil jeg gerne have et par bærbuske. Nå, men nu skal vi jo lige flytte derover først.
Selv om jeg faktisk glæder mig til at vi skal flytte og vi får mere plads og forhåblig også lidt mere fred og privatliv, så er jeg også lidt nervøs for hvordan naboerne på vejen vil reagere på mig. Jeg kan stadig huske da vi flyttede ind i lejligheden her hvordan folk i opgangen skulede til mig og at der gik næsten 1 år inden de begyndte at ville hilse på mig selv om jeg hilste på dem. Det kan jeg godt blive lidt stressede over om det vil gentage sig.

I morgen og på tirsdag har jeg helt fri. Jeg burde egentlig begynde at pakke, men jeg har forstuet min højre hofte så hver gang jeg går gør det sindsygt ondt. Jeg er ikke faldet eller stødt ind i noget så jeg er ret sikker på det er sket mens jeg har sovet. At jeg har lagt forkert og fået et vrid på en eller anden måde. Så lige i øjeblikke er min hofte tapet op med noget specielt plaster der holder smerten lidt nede. Det er virkelig lidt noget møg for tingene pakker jo ikke sig selv. Måske jeg kan sidde på vores kontorstol med hjul, så behøves jeg ikke at gå mere end højst nødvendig og så må jeg tage de pauser jeg har behov for ind imellem.

Hvordan har jeres uge været ?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar