Translate

søndag den 27. august 2017

Ugen der gik #8

Det har igen været en stille uge fordi vejret bare er stegende hedt og luftfugtigheden stadig er ret høj, men i dag da jeg gik hjem fra stationen kunne jeg mærke at vejret var lidt anderledes og at luften føltes anderledes så jeg tror der er ved at være lys for enden af tunellen nu og vi går mere behagelige dag i møde snart. Dage hvor det er til at holde ud at være uden for. Noget jeg virkelig glæder mig til. Bare det igen at kunne have vinduerne åben og ikke skulle bruge A/C, det bliver så dejligt. En anden ting jeg også bed mærke i da jeg gik hjem var at lyden af insekter ikke var så øredøvende mere som de var for bare et par uger siden, noget der også fortæller at mere behagelige dage ikke er så langt væk.

Vi har bestil en tur til Yamanashi. Sidst vi var i Yamanashi var i april hvor jeg blev så betaget af området at jeg gerne vil tilbage og se mere. Desuden valgte vi også Yamanashi fordi min mand gennem hans fagforening kan leje hytter til halv pris og det er jo også værd at tage med. Vi har ikke rigtig lagt nogen planer endnu, men Yamanashi er kendt for sin høje kvalitet af frugt, så jeg vil egentlig gerne besøge et sted hvor vi kan plukke nashi-pærer og spise os mæt i. Desuden vil jeg gerne købe noget af det frugtvin som Yamanashi er så kendt for. Jeg har ikke smagt det før så nu er det vist på høje tide. Jeg glæder mig til vi skal afsted om cirka 2 uger. Det bliver godt at komme lidt væk også selv om det kun er 2 dage og 1 overnatning.

Fuji fra Yamanashi-siden.

De fleste der rejser ned for at se Mt. Fuji tager oftes til Shizuoka. Man har helt bestemt et flot view fra Shizuoka, men jeg synes altså også at Yamanashi-siden gør det ret godt. Jeg håber lidt på at jeg kan få nogen billeder af det ikoniske bjerg uden sne når vi tager afsted igen. Klatre-sæsonen er lige slut på Fuji, men årets første sne er ikke faldet på toppen endnu. Det føles lidt underligt at sidde og skrive om sne, vel vidende at der er 25 grader udenfor her kl 23.20 hvilket faktisk er ret dejligt at være under de 30 grader ( endnu et tegn på at vejret er ved at skifte ).

Hvordan har jeres uge været??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar