Translate

søndag den 20. august 2017

Ugen der gik #7

Det har været en rigtig våd uge. Regnen har simpelthen væltede ned. Jeg så i nyhederne i starten af ugen at denne august har været den vådeste i 40 år i Japan. Det har stort set regnet hver dag siden starten af august og ofte er det ikke kun regn, men skybrud med lyn og torden der buldre så det er øredøvende. Regnen har selvfølgelig gjort at temperaturen er faldet lidt, 28-29 grader i forhold til de 33-34 grader vi har lagt på i efterhånden meget lang tid. Ærlig talt så er jeg bare så klar til at sommeren slutter nu og vi får noget køligere efterårsvejr. Jeg synes vi har haft nok sommer for i år nu. Jeg kan forstå fra mine forældre at der ikke har været meget sommer hjemme i Danmark, så hvis nogen er med på en byttehandel så sig endelig til. Så ugen har mest af alt stået på indendørs hygge med hjemmebag og danske film i DVDen,  når jeg ikke har været nødt til at skulle ud og på arbejde.
Den lille video er en jeg optog i går aften da helvede mere eller mindre brød ud lige over de lejligheder hvor vi bor.Nogen gange når jeg går rundt i supermarkederne herude kan man finde nogen varer hvor man tænker hvordan i alverden har de fundet på den kombination, det passer bare ikke sammen. Som den her ost md grøn te. Jeg kan virkelig godt lide ost og grøn te, men hver for sig ikke blandet sammen.
Jeg ved ikke hvrfor, men japanerne har det med at blande alle mulige og umulige ting sammen. Ej, nogen gange slipper de faktisk ret godt fra det, men mange gange gør de altså ikke. Jeg købte ikke osten for den virkede ikke rigtig tiltalende. Osten i den røde pakke ved siden af er i øvrigt æbleost. Jeg ved ikke rigtig om jeg synes det lyder bedre. Men det er Japan i en nøddeskal, at blande ting sammen man normalt ikke lige tænker over at blande sammen.
Hviken mærkelige sammensætninger har du evt. fundet på rejser rundt om i verden eller er det kun japanerne der synes det er en god ide ?

Håber I har haft en mere begivelsesrig uge end jeg har haft herude.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar