Translate

søndag den 13. april 2014

Disneyland Tokyo.Selvføldig har Toyko også et Disneyland, det mest glade sted på jorden i følge dem selv.
I år har Disneyland Tokyo 31 års fødselsdag, men det gør de vist ikke så meget ud af, eftersom de holdt 30 års fødselsdag hele sidste år.
De har dog gjort meget ud af at i går rundede gæst nummer 600.000.000 forlystelses parken. Og det blev fejret med samtlige figurer fra Disney og en masse gaver til den heldige familie.
Nu har jeg selv været i Disneyland 3 gang, mest omkring højtider hvor de har specielle arrangementer og jeg må ærlig tilstå jeg er Disney fanatiker. Jeg synes bare det er så hyggeligt at gå rundt derinde og opleve hele stemningen, især om aften når alle lysene bliver tændt.
Udover det traditionelle Disneyland med alle de klassiske figurer så har Japan som det eneste land i verden også et andet Disneyland, som hedder DisneySea. Her finder man alle de klassiske filmfigurer som eks. IndianaJones, Rejse til jordens indre og så vidre.
Jeg har været i Disney Sea 1 gang og det var rigtig sjovt.
Jeg synes at hvis man er i Japan og har tid til at bruge en dag i en af parkerne så skal man vælge DisneySea, fordi det kun findes i Japan. Det klassiske Disneyland kan man efterhånden besøge en hel del steder i verden. Det klassiske Disneyland henvender sig mest til familier med mindre børn og barnlige sjæle, men DisneySea er mere til de lidt ældre da det ikke er alle forlystelserne der er småbørns venlige, specielt Haunted House er ikke for småbørn eller folk med dårlig ryg, fordi en del at turen foregår i en stol der skal symbolisere en elevator der er gået i stykker og der er frit fald. Pludselig stopper den meget brat og køre op igen hvor efter der igen er frit fald, det gør den flere gange inden man når ned. Puha, 1 gang var nok for mig, så heller en køretur med IndianaJones.
Disney er nok den dyreste fornøjelse i hele Japan, entre billetten alene koster omkring 8.000-10.000 yen for en heldags billet. Men hvis man ikke gider at prøve forlystelserne, men bare vil gå rundt og nyde stemningen og se aftenparaden og fyrværkeriet, så er det straks meget billigere, for man kan nemlig købe en aften billet til langt under det halve, men så kan man først komme ind ved 17 eller 18 tiden. Bruger man hele dagen på det fordi man vil prøve nogle af forlystelserne skal man regne med 1 til 2 timers kø ved de mest populære ture og man skal undgå at komme i weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar